Verslagen

Verslag ledenvergadering van 13 01 04

   

Beste leden

 

Dinsdag 13 januari zijn we van start gegaan met de eerste vergadering in een nieuw jaar van aquarium houden.
We hebben naar gewoonte, de statutaire vergadering gehouden.
Nadat Cathy haar nieuwjaarsbrief had voorgelezen, werd het  bestuur herverkozen door de aanwezige leden. Om geldig te zijn dienen er 2/3de van de leden aanwezig te zijn op deze vergadering. Cathy werd bevestigd in de functie van voorzitster. Zij was reeds waarnemend voorzitster, nadat Magda deze functie wegens persoonlijke redenen niet langer kon uitoefenen.

We kregen een uiteenzetting van de ledenadministratie met de melding dat we een groeiende club zijn en dat er nog enkele leden hun lidgeld moeten betalen. De nieuwe lidkaarten worden samen met aquariumwereld opgestuurd.

Van de penningmeester kregen we een uitgebreid verslag van hoe we er voor staan en we doen het niet slecht. Enkele leden keken het verslag in en tekenden voor akkoord.

Tevens deed de redactie een oproep aan de leden om een artikeltje te schrijven voor onze info. Het mag over van alles gaan als het maar met het aquariumgebeuren te maken heeft.

Verder werd Alexander voorgesteld als onze nieuwe webmaster. In de loop van het jaar zal de site door hem aan onze leden voorgesteld worden.

Verder hadden we nog een jarige onder ons, Inge een dikke proficiat met je verjaardag en nog vele jaren.

Jos Thijs had een video bij over koraalriffen, waarvan we wegens tijdsgebrek, jammer genoeg, maar een klein deel konden bekijken. Zoals beloofd zullen we de video nog eens afspelen in één van onze volgende vergaderingen.

Rond kwart na negen waren er appelbollen en worstenbroden en die waren zeer lekker, want er schoot niks van over. Onze dank gaat naar  Jos Lauwers voor het organiseren van dit belangrijk gedeelte van de vergadering.

Na de appelbollen en worstenbroden werd er nog wat nagebabbeld. Zo eindigde onze eerste clubvergadering van het jaar.

 

Tot de volgende.

Rudy

 

Vorig verslag   

Terug naar overzicht

Lid Worden?

Op een jaar tijd leerde ik bij AHV Rosaceus meer bij over het aquarium houden dan ik ooit in 10 boeken of aquariumwinkels kon vernemen.

Alexander

Wil je meer informatie?

Polls

Wat zou je graag nog terugvinden op deze site
Discussie met andere aquarianen
9.9%
Mogelijkheid tot stellen van vragen
11.8%
aquarium voorstellingen
26.1%
meer artikels over nog niet besproken onderwerpen
6.2%
meer FAQ antwoorden
0.6%
meer nieuwtjes
3.7%
uitwisselen van tips en truukjes
41.6%
Aantal stemmen: 161